Εκτεθειμένος, λόγω Αντ. Σαμαρά, ο πρ. δήμαρχος Ανατολής Ιωαννίνων!

Στελέχη της Ν.Δ. περίμεναν να δουν τον αρχηγό της Ν.Δ.στη βάφτιση του γιου του, αλλά είδαν τη σύζυγό του. Πολλοί καλεσμένοι δεν προσήλθαν, αγανακτισμένοι για τις κουμπαριές με κομματική σκοπιμότητα
Εκτεθειμένος τριπλά βγήκε από τη βάφτιση του γιου του, που είχε αναγγελθεί ότι θα έχει νονό τον Αντ. Σαμαρά (το λάδι στο μικρό έριξε τελικά  η σύζυγός του Γεωργία, ενώ ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν προσήλθε στο μυστήριο) ο πρώην δήμαρχος Ανατολής Ιωαννίνων Γιάννης Εμμανουηλίδης. Πρώτον, γιατί είχε επενδύσει πολιτικά σ' αυτή.

Θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στα Γιάννινα, παρά τις αντιδράσεις προς το πρόσωπό του και είχε προαναγγείλει με φανφάρες την συμμετοχή του κ. Σαμαρά στο μυστήριο. Αν ήταν παρών ο Αντ. Σαμαράς στη βάφτιση του γιου του, θα αναβαπτίζονταν και ο ίδιος στην κομματική κολυμβήθρα.Όχι, βέβαια, ότι χάνει τα ερείσματά του, αλλά δεν κέρδισε τις εντυπώσεις. Δεύτερον, διότι διαμαρτυρήθηκαν στελέχη της Ν.Δ., που περίμεναν τον πρόεδρο του κόμματος και είχαν μαζευτεί και από τους τέσσερις νομούς της Ηπείρου. Αντί αυτού είδαν την σύζυγό του. Και τρίτον, γιατί πολλοί καλεσμένοι δεν προσήλθαν, αγανακτισμένοι για τις κουμπαριές με κομματική σκοπιμότητα. "Δεν είναι δυνατόν έλεγαν να αναπαράγεται σήμερα η ξεπερασμένη πολιτική πρακτική της δεκαετίας του '60. Επιτέλους, ας καταλάβουν κάποιοι ότι ο κόσμος προχώρησε μπροστά". Κατά τα άλλα η βάφτιση ήταν μια κομματική φιέστα με μπλε μπαλόνια, άσπρα χαλιά και νεοδημοκρατικές παρουσίες (Τασούλας, Καλογιάννης, Τσιτουρίδης, Ψωμιάδης, Παπαγεωργόπουλος, Καχριμάνης κ.λπ.).