Κλοπές παντού στην Ήπειρο: Σε παγκάρια εκκλησιών, σε σούπερ μάρκετ κ.λπ.

*Δύο νεαροί έκλεψαν χρήματα από τρεις ναούς μέσα σε μια ημέρα!
* Μπήκαν σε πολυκατάστημα και αφαίρεσαν μόνο αλκοολούχα ποτά!
Από αστυνομικούς εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα, τρεις υποθέσεις κλοπών από εκκλησίες που έγιναν στις 8-9-2014 στο Παλαιοκάτουνο Άρτας. Ως δράστες για τις υποθέσεις αυτές ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα, ένας νεαρός Αλβανός και μία νεαρή Ελληνίδα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.  Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο
δράστες διέρρηξαν τα παγκάρια από τρεις εκκλησίες (ιερός ναός Εισοδίων της Θεοτόκου, εξωκκλήσι των Αγίων Αναργύρων και εξωκκλήσι του Αγίου Βλάσσιου), απ΄ όπου αφαίρεσαν χρηματικά ποσά. Oι δράστες προσήχθησαν στο τμήμα ασφάλειας Άρτας, όπου και ομολόγησαν τις πράξεις τους, πλην όμως δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδια, σφυριά, καλέμια και μία βαριοπούλα).
***
Εξιχνιάστηκε  από αστυνομικούς υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε το μεσημέρι στις 6-9-2014 σε σούπερ μάρκετ, στην πόλη της Πρέβεζας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών Αλβανών, δύο ανδρών, καθώς και μίας  γυναίκας, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει και δύο συνεργούς τους, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας του καταστήματος, οι δράστες αφαίρεσαν από σούπερ μάρκετ στην Πρέβεζα 48 φιάλες αλκοολούχων ποτών, συνολικής αξίας 750 ευρώ.